cursussen

Roeicentrum Berlagebrug biedt u een zeer gevarieerd scala aan roeicursussen. Roeien is een buitensport en bij Roeicentrum Berlagebrug kunt u het hele jaar door roeicursussen boeken. Ons professioneel team van gekwalificeerde instructeurs zal u tijdens alle lessen, activiteiten en clinics begeleiden. Naast genieten van het adembenemend uitzicht over de Amstel en grachten, staat het verbeteren van uw roeitechniek en fysieke fitheid centraal tijdens uw roeicursus.

Beginnerscurssusen:

Roeicentrum Berlagebrug heeft als doel de roeisport voor iedereen toegankelijk te maken. Roeien is een gezonde en complete buitensport, die u het hele jaar kunt beoefenen. Team Berlagebrug organiseert het hele jaar door Beginnerscursussen, die u de mogelijkheid geven om een kijkje te nemen in de wereld van de roeisport en te genieten van de prachtige Amsterdamse wateren.

Gevorderencursussen:

Roeien over de Amstel is een unieke ervaring. Roeicentrum Berlagebrug biedt naast de Weekend-, Midweek-, Avondcursussen ook een toercursus aan. Dit geeft u de unieke mogelijkheid om op een door u gekozen tijdstip te roeien en te genieten van alle schoonheid op en rondom de Amsterdamse wateren.

Eenpersoonsboot:

Heeft u altijd al eens in de LiteBoat of Skiff op de Amstel willen roeien? Dan is deze roeicursus een ideaal begin. Gedurende 8 weken vaart u één keer per week onder begeleiding van een ervaren instructeur. U leert alle vaardigheden van het roeien in de LiteBoat of Skiff. Deze cursus is speciaal geschikt voor iedereen die de basis al onder de knie heeft. Als dat nog niet het geval is raden we u aan eerst onze beginnerscursus te volgen.

Jeugd:

Roeicentrum Berlagebrug biedt dit jaar met gepaste trots voor het eerst speciaal voor uw dochter en/of zoon Jeugdcursussen aan. Kinderen tussen 10 en 14 jaar kunnen onder begeleiding van onze gekwalificeerde instructeurs roeicursussen volgen en zo een kijkje nemen in de wereld van het roeien.

Losse lessen

Het is mogelijk om ook losse roeilessen te volgen. Bent u een deel van het blok op vakantie dan kunt u toch nog genieten van het lekkere varen. Deze optie is voor alle roeiers en roeisters die minimaal 1 cursus scullen hebben gedaan. Dus alleen voor degene die al ervaring hebben met scullen. Reserveren gaat direct bij de administratie en het is het mogelijk om direct met de pin voor het begin van de les te betalen. De kosten voor de losse les zijn €19,75

Pin It on Pinterest

Share This