Frequently Asked Questions

Wat is een roeicursus en hoe werkt het?

Op 6 momenten in het jaar start er een roeicursus van 8 weken. De periode van 8 weken wordt aangeduid met een letter (periode A t/m F). Je kan je zowel individueel opgeven, dan wordt er door ons een groep samengesteld van maximaal 4 personen, als zelf een groep van 4 personen samenstellen.

Waar kan ik mij inschrijven voor een roeicursus?

Op de menubalk onder het kopje ‘inschrijven’ kunt u zich inschrijven voor een roeicursus. Het 1-persoons formulier is voor nieuwe klanten, en klanten die zich individueel willen inschrijven. Het groeps formulier is voor bestaande klanten die zich met 2 of meer personen willen inschrijven. Als u een bekende klant bent heeft u een eigen klantnummer. Het klantnummer bestaat uit 6 cijfers en eindigt met een P. Deze is op te vragen bij de hoofinstructeur tijdens de roeicursus, of neem contact op met de administratie. Uw klantnummer staat ook vermeld op uw factuur.

Ik ga een paar weken op vakantie in een cursus, maar wil wel roeien. Kan dat?

Bestaande klanten kunnen een losse les boeken. Dit kan opgegeven worden via de administratie, of via de hoofdinstructeur. Er kan gekeken worden naar het niveau en of er ergens een plaats in een boot vrij is. De prijs van een losse les is € 19,75 (voor één uur).

Zijn er ook roeicursussen voor kinderen?

Voor kinderen van de leeftijd 10 t/m 14 jaar hebben wij speciale jeugd roeicursussen. Onder het kopje ‘cursussen’ kan u hier meer over lezen. Daarnaast organiseren wij voor deze jeugd in de vakanties ‘Splashweken’.

Wat zijn de cursus data van dit jaar?

In de agenda zijn alle data te vinden van de cursus.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn inschrijving 4 persoonsboot inschrijving?

Na het insturen van het formulier ontvangt u in de mail direct een bevestiging dat het formulier is verstuurd. In de week voorafgaande aan de cursus ontvangt u dan een e-mail met op welke tijd we u hebben kunnen indelen. Daarna ontvangt u nog een e-mail met de factuur voor de betreffende roeicursus. U ontvangt dus 3 keer een mail over uw roeicursus.

Wanneer ontvang ik een bevestiging voor mijn inschrijving voor skiff of C1?

Deze ontvangt u direct na het inschrijven in de mail. Omdat u direct uw tijd en plaats reserveert bent u ook precies op die tijd geplaatst. U ontvangt hier verder geen extra bevestiging meer van.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op:

Pin It on Pinterest

Share This