Losse lessen

Roeicentrum Berlagebrug biedt u een zeer gevarieerd scala aan roeicursussen. Roeien is een buitensport en bij Roeicentrum Berlagebrug kunt u het hele jaar door roeicursussen boeken. Ons professioneel team van gekwalificeerde instructeurs zal u tijdens alle lessen, activiteiten en clinics begeleiden. Naast genieten van het adembenemend uitzicht over de Amstel en grachten, staat het verbeteren van uw roeitechniek en fysieke fitheid centraal.

Losse lessen

Bent u een ervaren roeier, en een deel van een cursus op vakantie? Dan is het voor u ook mogelijk om een losse roeiles(sen) te volgen. Deze optie is voor alle roeiers en roeisters die minimaal 1 cursus scullen hebben gedaan. Dus alleen voor degene die al ervaring hebben met scullen. Er wordt gekeken in welke groep een plaatsje vrij is, en daar wordt u bijgeplaatst en kunt u genieten van het varen op de Amstel met andere cursisten.

De kosten voor de losse les zijn €19,75 (per uur). Dit kan vooraf de les per pin worden afgerekend.

Reserveren kan door op de dag dat u wilt varen, te bellen naar het Roeicentrum zodat wij kunnen kijken waar een plaatsje vrij is in de boot!

TEL: (020) 468 3241

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Pin It on Pinterest

Share This