Toertochten

Gedurende het jaar zijn er veel evenmenten, activiteiten of andere geschikte gelegenheden om een toertocht aan te koppelen. Zo organiseren wij tijdens het Light Festival een prachtige tocht langs alle kunstwerken. Of maken we een prachtige tocht door de mooiste grachten van Amsterdam.

Amsterdam Lightfestival toertocht

Ook dit jaar organiseren wij weer de Amsterdam Lightfestival toertocht. Van 30 november t/m 20 januari varen we op verschillende dagen langs de verlichte kunstwerken van het Amsterdam Light festival. Deze kunstwerken geven een unieke glans aan het toch al mooi verlichte Amsterdam tijdens de donkere decembermaand.

Vanuit Roeicentrum Berlagebrug vaart u met een ervaren instructeur in de boot. De instructeur is meteen de gids voor de toertocht langs de Water Colors vaarroute. De tocht duurt ongeveer 2 uur, en de kosten zijn €35 per persoon.

De kaartverkoop start vanaf 13 september

 

Scheepvaartmuseum roeitocht

Kosten: 120,00

Met de Scheepvaartmuseum roeitocht wordt er vanaf Roeicentrum Berlagebrug via de rivier de Amstel, langs het Tropenmuseum gevaren en het Scheepvaartmuseum geroeid! Een mooie tocht van ongeveer 8km langs verschillende bezienswaardigheden van Amsterdam.

De tocht zal 1,5 uur duren en elke boot wordt gestuurd door een van onze professionele instructeurs. Je boekt de tocht vanaf 4 personen/ per boot.

 

Grote grachtentocht

Kosten: 160,00

Bij deze tocht passeer je de Heren-, Keizers-, en Prinsengracht, richting het westen van Amsterdam: De Haarlemmerpoort en de Zoutkeetsgracht.

De tocht is 12 kilometer lang, en duurt ongeveer 2,5 uur. Elke boot wordt gestuurd door een van onze professionele instructeurs. Je boekt de tocht vanaf 4 personen/ per boot.

Pin It on Pinterest

Share This