Toertochten

Gedurende het jaar zijn er veel evenmenten, activiteiten of andere geschikte gelegenheden om een toertocht aan te koppelen. Zo organiseren wij tijdens het Light Festival een prachtige tocht langs alle kunstwerken. Bieden wij de mogelijkheid om een keer ‘s ochtends bij zonsopkomst te roeien. Of maken we een prachtige tocht door de mooiste grachten van Amsterdam.

Amsterdam Lightfestival roeitocht

Bij deze tocht passeerde je eerdere edities de Heren-, Keizers-, en Prinsengracht, richting het westen van Amsterdam: De Haarlemmerpoort en de Zoutkeetsgracht.

De tocht is naar verwachting 12 kilometer lang, en duurt ongeveer 2,5 uur. Elke boot wordt gestuurd door een van onze professionele instructeurs. Je boekt de tocht vanaf 4 personen/ per boot.

Kosten zullen wij zo spoedig mogelijk bekend maken.

De tocht is te boeken vanaf 1 september.

Scheepvaartmuseum roeitocht

Kosten: 120,00

Met de Scheepvaartmuseum roeitocht wordt er vanaf Roeicentrum Berlagebrug via de rivier de Amstel, langs het Tropenmuseum gevaren en het Scheepvaartmuseum geroeid! Een mooie tocht van ongeveer 8km langs verschillende bezienswaardigheden van Amsterdam.

De tocht zal 1,5 uur duren en elke boot wordt gestuurd door een van onze professionele instructeurs. Je boekt de tocht vanaf 4 personen/ per boot.

 

Grote grachtentocht

Kosten: 160,00

Bij deze tocht passeer je de Heren-, Keizers-, en Prinsengracht, richting het westen van Amsterdam: De Haarlemmerpoort en de Zoutkeetsgracht.

De tocht is 12 kilometer lang, en duurt ongeveer 2,5 uur. Elke boot wordt gestuurd door een van onze professionele instructeurs. Je boekt de tocht vanaf 4 personen/ per boot.

Pin It on Pinterest

Share This