Roeicentrum Berlagebrug

Roeicentrum Berlagebrug Winkel

Gedurende het jaar zijn er veel evenmenten, activiteiten of andere geschikte gelegenheden om heerlijk te roeien. Zo organiseren wij tijdens het Light Festival een prachtige tocht langs alle kunstwerken. Bieden wij de mogelijkheid om een keer ‘s ochtends bij zonsopkomst te roeien. Of maken we een prachtige tocht door de mooiste grachten van Amsterdam. Alles is te vinden in onze winkel.

Watersportcentrum Sloterplas

Watersportactiviteiten voor kinderen in de mei en zomervakantie!

Goed nieuws voor kinderen die in de mei of zomervakantie lekker buiten willen zijn! Wij organiseren al jaren de “Splashweken”, waarbij iedereen van 8 tot en met 16 jaar een week lang op en rond het water allerlei activiteiten kan komen doen. Je kunt meerdere activiteiten in één week combineren, zoals zeilen en surfen. Kun je nou echt niet kiezen? Dan moet je even bij meerkampen kijken, dan ga je elke dag iets anders doen, zoals vlotbouwen, waterfietsen en kanoën. Al heel wat kinderen hebben zo ontdekt hoe leuk het is om te sporten op het water. En dat is nog niet alles: als je goed je best hebt gedaan krijg je aan het einde van de week ook nog eens een deelnamecertificaat uitgereikt!

Godfrey

Godfrey:

Sinds 2015 verkoopt TopRow naast tochten, cursussen en kinderkampen ook kleding. Sinds het najaar 2017 is Godfrey in Nederland vertegenwoordigd door TopRow. Alle kleding is direct leverbaar. Neem een kijkje in onze winkel! Naast de online verkoop is de kleding ook af te halen bij ons op het Roeicentrum Berlagebrug.

Alle producten bekijken

Godfrey kleding voor roeiers en wielrenners

Pin It on Pinterest

Share This